Minimum 4 letters

News

News

"Centcelles. Festival tardoromà", protagonista del cap de setmana de les JEP

11 October 2024

El MNAT ultima els preparatius per al cap de setmana de les Jornades Europees del Patrimoni, que aquest any coincidiran també amb la celebració de "Centcelles. Festival tardoromà", el primer festival de reconstrucció històrica dedicat a l'època tardoromana a la Península Ibèrica. Tot està a punt al Conjunt romà de Centcelles per acollir una vuitantena de reconstructors que pertanyen a set grups vinguts de diferents punts d'Espanya. 

L'horari del festival serà dissabte 12 de 10 a 18 h i diumenge de 10 a 14 h. L'entrada té un preu de quatre euros (amb diferents opcions de descomptes i gratuïtitats) i serà vàlida per als dos dies i permetrà entrar i sortir del recinte totes les vegades que es vulgui amb la polsera acreditativa. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a la web del MNAT o bé adquirir-les en el moment a la recepció del monument. 

Dins de la programació de "Centcelles. Festival tardoromà", es podrà gaudir de dues grans representacions de reconstrucció històrica dedicada a finals del segle IV i principis del segle V dC (dissabte a les 11.30 h i diumenge a les 11 h), així com de visites personalitzades al campament romà i bàrbar que s'instal·larà a l'exterior del recinte. També, a l'interior del conjunt, es podrà realitzar l'activitat "Enlaira't a la cúpula" amb ulleres de realitat virtual.

Dins de la programació de les JEP, a més, hi haurà jornada de portes obertes a tres espais del MNAT durant tot el cap de setmana, de 10 a 14 h: Tinglado 4, Necròpolis de Tàrraco i Vil·la romana dels Munts. També s'ha programat diumenge 13 una visita guiada al Teatre de Tàrraco i un itinerari a la Vil·la romana dels Munts, ambdós amb les entrades ja exhaurides. 

Next: Valoració positiva del primer festival de reconstrucció històrica a Centcelles
Previous: El MNAT col·labora un any més en l'activitat Misteri als Museus

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close